Svensk almanacka 2014

Posted on 2013-02-23

Jag har nu ordnat almanacka med högtider, nationaldagar och namnsdagar osv för år 2014, åren går fort uppenbarligen. Inom de närmaste månaderna hoppas jag hinna med integration med evenemang och nyheter, så att man kan se topphändelserna i sin stad integrerat i kalendern på ett bra sätt. En annan sak som saknas är också årsöversikt, så det måste jag också få tummen ur att fixa.

Sedan börjar jag fundera på att publicera denna kalender som iPad-app också, eftersom formatet skulle passa bra. Mobilversion blir ett helt annat gränssnitt och där finns det redan ett flertal appar som gör det på ett bra sätt. Jag får en hel del feedback på almanackan-sajten, mestadels positiv, vilket är kul. Har du något eget önskemål är det bara att höra av sig till mig på Twitter martin_c eller e-post martin@marca.se.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Page optimized by WP Minify WordPress Plugin